Answer:
I think the easiest way to answer all of these is to just go ahead and find the equation of the line first.

I'm pretty sure that by the time you reach this problem, you've learned to find

theequation of a line that passes through two given points. You have twopoints: (2, 100) and (5, 205). The equation of the line through themis [ y = 35x + 30 ].

6). The initial membership fee ... the cost for walking in the door and signing up,

before any months, is $30. (Also the y-intercept.)

7). The cost per month is $35. (The slope of the line.)

8). We already did that, up above. [ y = 35x + 30 ].

9). 'x' in the equation is the number of months.

There are 12 months in one year.

y = 35(12) + 30 = $450

I'm pretty sure that by the time you reach this problem, you've learned to find

theequation of a line that passes through two given points. You have twopoints: (2, 100) and (5, 205). The equation of the line through themis [ y = 35x + 30 ].

6). The initial membership fee ... the cost for walking in the door and signing up,

before any months, is $30. (Also the y-intercept.)

7). The cost per month is $35. (The slope of the line.)

8). We already did that, up above. [ y = 35x + 30 ].

9). 'x' in the equation is the number of months.

There are 12 months in one year.

y = 35(12) + 30 = $450

tamelas school day is 6 3/4 hours. She has seven classes that are 3/4 hour long. How many hours is Tamela not in class while she is at school

If (3x + 1) + 2x + (x - 3) equals 64 then what is x?

186 is what percent of 600

What is the simpleest form of 21/56

What is the percent of increase?Initial value: 120 Final value: 150 (A)3% (B)20% (C)25% (D)30%

If (3x + 1) + 2x + (x - 3) equals 64 then what is x?

186 is what percent of 600

What is the simpleest form of 21/56

What is the percent of increase?Initial value: 120 Final value: 150 (A)3% (B)20% (C)25% (D)30%

You can find the unit rate when given a rate by setting up a proportion of the rate equal to how many per one.

40 miles per 2 hours = 20 miles per one hour.

20 miles/hour is a unit rate. (How many per one?)

40 miles per 2 hours = 20 miles per one hour.

20 miles/hour is a unit rate. (How many per one?)

Ratio is:

it means you have to sum

Now you have to divide by

Now multiplay

and

so £ in ratio will be

it means you have to sum

Now you have to divide by

Now multiplay

and

so £ in ratio will be

1. Add 3 + 7 = 10

2. Divide 300 by 10 = 30

3. Times 30 x 3 = 90

4. Times 30 x 7 = 210

90 + 210 = 300

your answer is 90 : 210

2. Divide 300 by 10 = 30

3. Times 30 x 3 = 90

4. Times 30 x 7 = 210

90 + 210 = 300

your answer is 90 : 210

19.445 is the answer as you can see...

first you need to see the 1 decimal place which is like the number smaller than 1, eg:0.5,0.4 then later you see the 2 decimal place and later third on order to find out...

first you need to see the 1 decimal place which is like the number smaller than 1, eg:0.5,0.4 then later you see the 2 decimal place and later third on order to find out...

19.445 if you didnt round it to the nearest hundredth. so technically the answer is 19.45

The formula of the area of a semi circle is half the area of the circle

Diameter = 21 ft

Radius = = = 10.5 ft

Area =

=

= (3.14 as )

=

=173.0925 ft² ≈ 173.1 ft² ≈ 173 ft²

To the nearest square foot :**173 ft**²

Diameter = 21 ft

Radius = = = 10.5 ft

Area =

=

= (3.14 as )

=

=173.0925 ft² ≈ 173.1 ft² ≈ 173 ft²

To the nearest square foot :

Given that 15 is more than a number x, we can represent it by the following inequality:

x < 15

Hope that helped =)

x < 15

Hope that helped =)

12/√7+2

**Answer:**

The answer is **4√7 - 8**

**Step-by-step explanation:**

12/√7+2

Rationalize the denominator

=12/7+2 * √7-2/√7-2

=12√7-24/7-4

=12√7-24/3

By taking common from numerator we get

=12(√7-2)/3

**=4√7-8**

**Answer:**

The answer is 4√7 - 8

**Step-by-step explanation:**