Answer:
To find volume multiply base times width times height.

The dimensions of the fridge is 36 x 35 x 70.

Multiply 36 x 35 to get 1260.

Multiply 1260 x 70 to get 88200.

The volume of the fridge is: 88,200 cubic inches.

Hope this helps!

The dimensions of the fridge is 36 x 35 x 70.

Multiply 36 x 35 to get 1260.

Multiply 1260 x 70 to get 88200.

The volume of the fridge is: 88,200 cubic inches.

Hope this helps!

Answer:

**Answer:**

88,200 cubeic in.

88,200 = volume

**Step-by-step explanation:**

#1 What is the value of the expression 7–3? Answers: A. –21B. - 1/343 C.1/343 D. 343 #2What is the value of the expression 1/5^-5? Answers: A. 1/3125 B.1/25 C.25 D. 3125 #3What is the value of the expression 2/4^-3?Answers: A. 1/32 B. 1/6 C.128 D.256 #4 What value of k solves the equation? K^-2=1/64 Answers: A.1/8 B. 8 C. 32 D. 128 #5 What value of n solves the equation? 4^N= 1/64 Answers: A. –3 B. 3 C. 16 D. 256

Rewrite the quadratic function in intercept or factored formg(x)=-25+x^2

Plz help what is the missing number 1,4,9,16 what is after 16 plz help me fast thank you

Write a real-world problem involving the multiplication of two mixed numbers whose product is about 14. Then solve the problem

The neighborhood ice cream truck driver has to pay $650.00 a week to rent his truck. Each ice cream cone costs $0.75 to make and sells for $1.60. Set up an equation to figure out how many ice cream cones must be sold to make a profit of $100.00 for the week.

Rewrite the quadratic function in intercept or factored formg(x)=-25+x^2

Plz help what is the missing number 1,4,9,16 what is after 16 plz help me fast thank you

Write a real-world problem involving the multiplication of two mixed numbers whose product is about 14. Then solve the problem

The neighborhood ice cream truck driver has to pay $650.00 a week to rent his truck. Each ice cream cone costs $0.75 to make and sells for $1.60. Set up an equation to figure out how many ice cream cones must be sold to make a profit of $100.00 for the week.

B. 4

C. 8

D. 16

E. 32

Answer:

I don’t get most of it, but I believe “doubles” means two of the same number added together. For example, 9+9 is a double. I think “doubles +1” means a double and add one. For example, 6+6+1. If I were your sister, I would write “9+9 = 18” for doubles and “6+6+1 = 13” for doubles +1.

I hope I helped!

A(3)= ?

**Answer:**

aₙ = 6 + (n - 1)*7

a₃ = 6 + (3 - 1)*7 = 20

a₅ = 6 + (5 - 1)*7 = 34

a₁₁ = 6 + (11 - 1)*7 = 76

The blue ball is more than the red ball because there isn't anything smaller than kilograms

The mass of the Blue ball is much more greater then the mass of the Red ball. So the Red ball has a mass that is less than one kilogram and the Blue ball has a mass of one kilogram.

Simple.

to figure out if they are either: equal, greater, or smaller...

First, find a common denominator...

and

Now, we can**obviously **make the assumption that is greater than .

Thus, your answer.

to figure out if they are either: equal, greater, or smaller...

First, find a common denominator...

and

Now, we can

Thus, your answer.

if you do 2 X 10, it's 20.

if you do 3 X 10, it's 30.

so, the fraction would be 20/30, and with the denominators the same, now you can see that 21 is greater than 20.

hopes this helps (:

if you do 3 X 10, it's 30.

so, the fraction would be 20/30, and with the denominators the same, now you can see that 21 is greater than 20.

hopes this helps (:

ratio of boys to girls= 17:3

number of people= 740

to find the number of boys out of 740 people, you have to add the ratio together and divide 740 by it. then multiply the answer by 17 because the ratio for boys is 17.

17+3=20

740÷20=37

37×17=629

answer= 629

hope this helps....

number of people= 740

to find the number of boys out of 740 people, you have to add the ratio together and divide 740 by it. then multiply the answer by 17 because the ratio for boys is 17.

17+3=20

740÷20=37

37×17=629

answer= 629

hope this helps....